Advocaat


Mr. Nuray Durdabak wist al op jonge leeftijd dat zij rechten wilde studeren en advocaat wilde worden. Dit om als advocaat op te komen voor de rechten van de mens en om de stem van haar cliënt(e) te kunnen laten horen.

Na het behalen van haar atheneum-diploma is mr. Nuray Durdabak Nederlands Recht gaan studeren aan de Universiteit Utrecht, waar zij twee Masters – Master Staats- en Bestuursrecht en Master Strafrecht – heeft afgerond. Na voltooiing van haar studie is mr. Nuray Durdabak in het jaar 2007 als advocaat gaan werken. Na een aantal weken heeft zij de volledige verantwoordelijkheid voor de familierechtpraktijk gekregen. Zij heeft zich volledig toegelegd op het personen- en familierecht en zich daarin verder gespecialiseerd. Een deel van haar praktijk bestond tevens uit het bijstaan van slachtoffers in zeden- en geweldszaken.

In het voorjaar van 2015 heeft mr. Nuray Durdabak haar droom gerealiseerd en haar eigen advocatenkantoor ‘Endé Advocatuur’ opgericht.

Mr. Nuray Durdabak vindt het belangrijk dat een ieder, ongeacht financiële positie of maatschappelijke klasse, recht heeft op goede rechtsbijstand. Zij maakt zich hier sterk voor en behandelt derhalve ook zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

Mr. Nuray Durdabak wil graag opkomen voor de belangen van haar cliënt(en) en hun wegwijs maken in de veelal onbekende en ingewikkelde wereld van het recht.